Robert Feller Producties

Commentaarstem

Al meer dan 10 jaar levert Robert Feller passend commentaar in allerlei audio-visuele producties: van bedrijfsfilms tot productpresentaties en documentaires, van webfilms tot gebruiksaanwijzingen en aankondigingen op evenementen.  Welke tone of voice u ook zoekt, Robert is een voice-over die zich zeer goed laat regisseren. U geeft aan hoe de ingesproken tekst moet klinken en hij gaat met uw aanwijzingen aan de slag. En mocht het een keer voorkomen dat u na de opname nog aanvullende wensen hebt, één aanpassingsronde is bij de prijs inbegrepen (dit geldt ook voor kleine tekstuele aanpassingen).

Robert Feller Producties

Gratis proefopname

Wilt u vooraf horen hoe uw eigen tekst klinkt als deze door Robert Feller wordt ingesproken? Stuur een alinea van uw tekst en hij maakt gratis en vrijblijvend een demo voor u, waarna u in alle rust een definitieve keuze voor een commentaarstem kunt maken.

Neem direct contact op voor een proefopname of offerte op maat.

Robert is in het bezit van een professionele studio aan huis waarmee hij in alle gangbare audioformaten kan leveren, gegarandeerd binnen 24 uur na ontvangst van de tekst, maar vaak nog sneller. Desgewenst komt Robert natuurlijk ook graag op locatie om voice-overs in te spreken. Voor de geluidfreaks onder u de specs van Roberts studio: Neumann (TLM 103), Pro Tools, Symetrix.