Robert Feller Producties

Voice-over Robert Feller

Robert Feller is een professionele voice-over met veel ervaring, die uw boodschap op de juiste manier kan vertellen. Hij is o.a. beschikbaar voor bedrijfsfilms, commercials, promo's, voice-response systemen, instore reclame, instructiefilms en radio en tv programma's.

Luister naar zijn demo's en neem direct contact op voor een gratis proefopname.

Robert heeft een heldere en energieke stem die krachtig en enthousiast kan klinken, maar ook juist zakelijk en ingetogen, afhankelijk van uw soort productie en doelgroep. Hij heeft een moderne studio aan huis, waardoor hij op elk gewenst tijdstip kan leveren. Gegarandeerd binnen 24 uur, meestal sneller!

Robert Feller Producties

Commentaarstem met radio achtergrond

Robert vormde zijn stem op de radio. Hij begon in 1992 als redacteur/verslaggever bij de landelijke radio (Club Veronica), drie jaar later werd hij presentator/dj bij het net opgerichte radiostation Kink FM. Daarna volgden nog Veronica FM, Yorin FM, Noordzee FM, RTL FM en 100%NL.

Eind jaren 90 begon Robert daarnaast met voice-over werkzaamheden voor tv-programma's als Schiphol Airport en RTL Travel en kondigde hij als stationvoice vele programma's aan op Yorin en RTL5. Inmiddels zijn we honderden bedrijfsfilms, commercials en tv-programma's verder en mag Robert zich tot de zeer ervaren voice-overs rekenen.